Win kaarten voor Tribute To Elis Regina
Door op 12 maart 2011

Artiest: Elis Regina
Genre: World

Op donderdag 17 maart zal er in het hoofdstedelijke Paradiso een tribute avond georganiseerd worden voor de legendarische Braziliaanse zangeres Elis Regina. Lilian Vieira, Stefan Schmid (ZUCO 103) e.a. (live), KC The Funkaholic (dj) Antal (dj) zullen deze avond muzikaal inkleuren.

Heel veel reden om dus mee te doen aan de volgende prijsvraag die we in samenwerking met platenlabel Kindred Spirits en Paradiso mogen doen en waarbij we 2×2 tickets voor het Tribute to Elis Regina mogen weggeven.

Beantwoord de volgende vraag en gebruik het daar onderstaand e-mail formulier om je antwoord in te zenden (de prijsvraag duurt tot en met woensdag 16 maart).

Vraag: Wat was de titel van de debuutsingle van Elis Regina en door wie werd deze geschreven?

** DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN, WINNAARS KRIJGEN Z.S.M. BERICHT **

* A tribute to Elis Regina door Lilian Vieira, Stefan Schmid (ZUCO 103) e.a. (live), KC The Funkaholic (dj) Antal (dj). Een avond die volledig in het teken staat van Braziliaanse muziek – Bossa Nova, Samba, Batucada, etc. – met als middenpunt: Elis Regina. Elis Regina is één van de meest toonaangevende Braziliaanse zangeressen uit de geschiedenis van de Braziliaanse muziek. Samen met Antonio Carlos Jobim maakte zij het album Elis & Tom wat door vele als het beste Bossa Nova album ooit wordt beschouwd. Verder heeft ze tal van andere hits geschreven zoals ‘Upa Nequinho’, ‘Corida De Jangada’ en vele andere. Op Donderdag 17 maart zou zij 66 zijn geworden, was het niet dat er op 36-jarige leeftijd abrupt een eind kwam aan haar leven. Daarom viert VIA BRASIL haar invloed op de hedendaagse Braziliaanse muziek scene met o.a Lilian Vieira en Stefan Schmid (ZUCO 103) die een prachtige Ellis Regina tribute zullen geven. Verder: Brazil collectors KC the Funkaholic en Antal nemen plaats achter de draaitafels om de avond tot in de late uurtjes door te laten klinken.