Metropole Orkest en Bokanté deze week op tour door Nederland
Door op 29 september 2018

Band: Metropole Orkest & Bokanté
Album_title: What Heat
Genre: World
Label: Real World Records

Deze week spelen het Metropole Orkest en Bokanté (de nieuwe band van Snarky Puppy’s Michael League) samen in Nederland voor een fijne 5 concertentour. Concerten die echt niet gemist mogen worden.

Nadat ze met hun Metropole Orkest Snarky Puppy samenwerkingsalbum Sylva een Grammy wonnen zat een nieuwe samenwerking tussen Jules Buckley (arrangeur en dirigent van het Metropole) en Michael League er natuurlijk in. League s nieuwe band Bokanté ‘bleek de fijne nieuwe instap.

Het geweldige samenwerkingsalbum What Heat lag afgelopen week wereldwijd in de winkels. Wij zagen de combinatie reeds in Bremen spelen en werden volledig weggeblazen. Buckley, League en het Metropole Orkest en Bokanté hebben met What Heat wederom een geweldige muzikale alliantie bewerkstelligt die een avond naar het theater geen ? maar een ! maakt. Zelfs een !!

What Heat is een ambitieuze onderneming die net als Sylva wederom geweldig uitpakt. Jules Buckley en Michael League brengen overduidelijk het allerbeste in elkaar boven. Een nieuwe Grammy ligt op de loer’ schreven wij over de nieuwe samenwerking.

Metropole Orkest en Bokanté NL tour:

  • Zaterdag 29 september: Frits Philips – Eindhoven
  • Zondag 30 september: Oosterpoort – Groningen
  • Maandag 1 oktober: Melkweg – Amsterdam
  • Dinsdag 2 oktober: Theater Heerlen – Heerlen
  • Woensdag 3 oktober: TivoliVredenburg – Utrecht