Le Tour de France En Chansons! 10-cd box te winnen!
Door op 27 juni 2011

Album_title: Le Tour de France En Chansons
Genre: Franse Chansons
Label: Coast to Coast

Zaterdag 2 juli start de Tour de France 2011 met de etappe Passage du Gois La Barre-de-Monts naar Mont des Alouettes Les Herbiers.

In samenwerking met Coast to Coast  mogen wij een prachtige 10-cd box weggeven van Le Tour de France En Chansons! Deze boxset, een officiële uitgave van de Tour de France, bevat maar liefst 200 Franse chansons uit de jaren 1948-1957.

tdf-chansons_2015991aPer tour-jaar zijn de chanson-klassiekers uit dat betreffende jaar gebundeld op een cd, waarbij veel ruimte is gereserveerd voor o.a. Édith Piaf, Charles Aznavour, Gilbert Bécaud, Yves Montand, Henri Salvador, Juliette Gréco en Luis Mariano maar ook andere muzikale grootheden uit dat jaar de revue passeren. De nummers zijn volledig gerestaureerd en opnieuw gemasterd. Daarnaast bevat de box een fraai 44 pagina’s tellend boekje waarin per tour-jaar het parcours, historische feiten, uitslagen en mooie foto’s. Als ultiem en bijpassend tour-geschenk is de box voorzien van een retro Simson bandenplakset.

Een uitgebreide recensie van Le Tour de France En Chansons! volgt binnenkort op Written in Music. Net als de beroemde Franse wielerkoers luisteren wij de box eerst in etappes, ook dat is nog een hele toer/tour.

Beantwoord de volgende vraag en gebruik het daar onderstaande e-mail formulier om je antwoord in te zenden (de prijsvraag duurt tot en met vrijdag 8 juli, daarna gaat men de bergen in).

Vraag: Wie wint in 2011 de Tour de France en wie wordt er winnaar van het bergklassement?

** PRIJSVRAAG GESLOTEN, WINNAARS KRIJGEN NA FINISH Z.S.M. BERICHT **