Dubbelconcert van Lucas Santtana en Jono McGleery
Door op 06 maart 2012

Artiest: Lucas Santtana
Genre: World

Twee opvallende muzikanten vullen woensdagavond 18 april samen een avondprogramma in het vermaarde LantarenVenster: Lucan Santtana en Jono McCleery

De cd Sem Nostalgia van Lucas Santtana kreeg bij ons een terecht wervelende recensie en stond tevens in 2011 enkele maanden op nummer 1 in de World Music Charts Europe. Santtana is al een paar jaar razend populair in Brazilië, en krijgt steeds meer voet aan de grond in Europa. Santtana is afkomstig uit Bahia in het noorden van Brazilië en zijn muziek is een spannende smeltkroes van oorspronkelijke Braziliaanse ritmes en melodieën vermengd met beats & breaks en geluidscollages. Dit is zijn eerste concert in Nederland!

Jono McCleery is een van de snelst groeiende sterren in het singer-songwriter circuit. Hij toerde al met Gil Scott Heron, Bonobo, Fink, Jose Gonzales, Little Dragon, Jamie Woon en het Portico Quartet. Zijn tweede album kwam uit op het Britse indielabel Ninja Tune. Hij heeft een prachtige meeslepende stem.

Kaarten voor dit concert zijn te koop via www.lantarenvenster.nl/jazz en aan de kassa van LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996 te Rotterdam.

Written in Music Nieuwsbrief