Tickets en album te winnen voor het concert van The Black Seeds
Door op 17 april 2012

Band: The Black Seeds
Genre: Alternative, Soul
Label: Xango

Op zondag 22 april zal de uit Wellington, Nieuw Zeeland afkomstige band The Black Seeds, een concert geven in de Melkweg, Amsterdam. In een weelderige mix van funk, soul, dub, afrobeat en reggae zal hun nieuwe album Dust And Dirt de leidraad zijn.

Geïnspireerd door funk en soul, maar meer nog door de reggae, brachten The Black Seeds hun opvallende debuutalbum Keep on Pushing uit in 2001. De follow-up On The Sun uit 2004 werd in hun thuisland bekroond met dubbel platina. Daarna volgde in 2006 de prima opvolger Into The Dojo, een album dat nu ook wereldwijd goed gepromoot opviel. De band toerde vervolgens door Europa en gaf ook een aantal concerten in de Verenigde Staten. Het vierde studioalbum Solid Ground bereikte vervolgens wederom de platina status. Dust And Dirt is hun prima nieuwe album en ligt nu in de winkels.

Vanwege het aanstaande concert hebben wij in samenwerking met distributeur Xango een prijsvraag uitgeschreven waarbij een mooi prijs te winnen is. Voor het juiste antwoord op onderstaande vraag kun jij samen met iemand naar het concert in de Melkweg en ontvang je ook nog eens het nieuwe Black Seeds album.

Beantwoord de volgende vraag en win een van de albums: Via welk populair Duits platenlabel zijn enkele Black Seeds albums verschenen?

** DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN, WINNAARS KRIJGEN Z.S.M. BERICHT **

Deze prijsvraag is geldig t/m vrijdag 20 april.