Speciale editie van Sigh No More van Mumford & Sons
Door op 28 oktober 2010

Band: Mumford & Sons
Album_title: Sigh No More
Genre: Roots
Label: V2

Mumford & Sons - Sigh No More_spWat doe je als label als je artiesten in portefeuille hebt, die in korte tijd razend populair worden? Dan breng je een nieuwe, speciale editie van hun succesalbum uit. En dat is dus precies wat gebeurt met Sigh No More van Mumford & Sons. Oftewel, voor iedereen die zo laks is geweest om het origineel nog niet aan te schaffen een mooie kans om het album alsnog in huis te halen, mét ook nog eens mooie extra’s.

Wat je extra krijgt is om te beginnen de bonustrack Hold On To What You Believe. Verder krijg je de volledige show die de Londense folkrockband in maart van dit jaar gaf, in Sheperd’s Bush Empire in Londen en – vooral niet te vergeten – een DVD met de documentaire Gentlemen Of The Road. Het geheel wordt verpakt in een prachtige hardback book.

Nog niet overtuigd? Misschien dat de volgende cijfers nog een steentje bijdragen: want, het originele album staat inmiddels al bijna elf maanden genoteerd in de Album Top 100. In Europa zijn er al ruim een miljoen exemplaren van verkocht, in Nederland staat de teller op bijna 40.000! Dat de band in ons land enorm populair is, was ook te merken tijdens de laatste editie van Lowlands en tijdens het uitverkochte concert in de Heineken Music Hall.

De speciale editie is officieel te koop vanaf 6 december. Misschien te laat voor de Sint, maar natuurlijk nog ruim op tijd voor de kerstdagen.

Tracklisting Sigh No More:

Disc1 – Sigh No More plus bonustrack

 1. Sigh No More
 2. The Cave
 3. Winter Winds
 4. Roll Away Your Stone
 5. White Blank Page
 6. I Gave You All
 7. Little Lion Man
 8. Timshel
 9. Thistle & Weeds
 10. Awake My Soul
 11. Dust Bowl Dance
 12. After The Storm
 13. Hold On To What You Believe (bonustrack)

Disc2 – Live From Shepherd’s Bush Empire

 1. Sigh No More
 2. Winter Winds
 3. Roll Away Your Stone
 4. White Blank Page
 5. I Gave You All
 6. Awake My Soul
 7. Little Lion Man
 8. Thistle & Weeds
 9. Timshel
 10. The Cave
 11. Dust Bowl Dance
 12. Feel The Tide

DVD

 1. Gentlemen Of The Road Part 1
 2. Gentlemen Of The Road Part 2
 3. Gentlemen Of The Road Part 3