Complete artiestenlijst Americana-festival Blue Highways (update)
Door op 18 maart 2011

De lijst met artiesten die optreden tijdens Blue Highways is compleet. Nadat de organisatie een aantal weken geleden al de eerste namen bekend maakte, is inmiddels duidelijk wie op zaterdag 23 april allemaal acte de présence geven, tijdens dit befaamde Americana festival in Vredenburg Leidsche Rijn (Utrecht).

Hier de opsomming van al deze prachtige namen: Jimmy LaFave, Jesse Winchester, Frazey Ford & Band, Justin Rutledge, Boris McCutcheon & The Saltlicks, American Aquarium, The Iain Ad Venture, Jenee Halstead, The Seatsniffers, Matt The Electrician, Israel Nash Gripka & Band. UPDATE: Brian Webb zal optreden als vervanger van Charlie Parr.

Jimmy LaFave - Israel Nash Gripka - The Iain Ad Venture - Brian Webb

Een prachtige lijst, die voor de liefhebber van country en Americana meer dan genoeg reden moet zijn om erbij te zijn. Dit jaar is de elfde editie van het festival. Blue Highways begint om 16.00u en duurt tot middernacht. De optredens vinden plaats op twee podia: de grote zaal en het naastgelegen tentpaviljoen. Vanzelfsprekend zijn catering- en cd-stands te vinden.

De kaarten kosten €39,50. Je bent zo slim om erheen te gaan? Bestel dan hier op de site van Vredenburg gauw je kaarten.

Jesse Winchester - Frazey Ford - Justin Rutledge - Boris McCutcheon