Win kaarten voor Birth Of Joy in Atak in Enschede
Door op 03 december 2014

Band: Birth Of Joy
Genre: Rock, Alternative

Het meer dan succesvolle rocktrio Birth Of Joy is na lang touren op allerlei buitenlandse podia terug in eigen land om de clubs plat te spelen. Aanstaande zaterdag 6 december is poppodium Atak in Enschede aan de beurt.

Birth Of Joy bestaat uit zanger/gitarist Kevin Stunnenberg, toetsenist Gertjan Gutman en drummer Bob Hogenelst en werd in opgericht. Begin dit jaar bracht de band derde album Prisoner uit. Het betekende de definitieve doobraak van Birth Of Joy, opvallend genoeg vooral in eigen land. In Europa en daarbuiten – de band deed diverse tourtjes in de VS en Canada – sloeg de opzwepende psychedelische orgelrock van de heren al wat langer aan.

Maarrr… Hoe lekker de plaat Prisoner ook klinkt, thuis op de bank met een kopje thee erbij, live is – zoals met veel goede bands – hoe je Birth Of Joy in ieder geval een keer ervaren móet hebben.

Woon je in het oosten des lands – of heb je wel zin in een reisje – let dan nu op. Voor de show in poppodium Atak in Enschede geven we 2 x 2 kaartjes weg. Wie weet heeft de Sint het wel goed met je voor en kun je zaterdag iemand meenemen naar één van de beste rockacts uit ons kleine landje.

Hoe? Door het antwoord te geven op de volgende super simpele vraag: Hoe heet het openingsnummer op de laatste plaat Prisoner?

** DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN, WINNAARS KRIJGEN Z.S.M. BERICHT **

Let op, deze prijsvraag sluit op vrijdagmiddag 5 december 16.00 uur.