Twintigste editie Graspop Metal Meeting 19/20/21 juni
Door op 05 juni 2015

_GMM15_LEADERBOARD_728x90Dit jaar viert het Belgische metalfestival Graspop Metal Meeting haar twintigste verjaardag. Dat belooft een waar metalfeestje te worden in Dessel op 19, 20 en 21 juni! En ook dit jaar is de line-up niet mis…

Trek je oude kloffie aan, steel het pop-uptentje van je hipsterbroer en reis samen met tienduizenden andere metalliefhebbers met een sixpack onder je arm af naar onze zuiderburen. Daar kun je met een traditioneel zonnetje op je zwarte outfit en een biertje in de hand genieten van grote namen als Motorhead, Faith No More, Kiss, Judas Priest, Cannibal Corpse, Korn, Marilyn Manson en Slipknot. Uiteraard ontbreken ook de Nederlandse talenten niet: Epica, Heidevolk, Within Temptation.

Zoals altijd loont het ook zeker de moeite om de ‘underdog’ te ontdekken op dit festival waar de goede sfeer centraal staat. Mis vooral bands als The Ocean, Shining, Alcest en Ihsahn niet. Graspop is een festival waar veel valt te beleven, maar niet alleen op het festivalterrein. De camping staat traditiegetrouw op donderdag al stampvol en als je een mooi plekje wilt bemachtigen (maak niet de ‘rookie mistake’ je tentje op te zetten naast het hek…), is het verstandig om op tijd te zijn.

Het is zomer. Het is tijd voor some serious metal. Of je nu voor het eerst het festival bezoekt of nog een laatste keer je paar resterende wilde manen op je hoofd wilt trakteren op een headbangsessie of zwetende moshpit: pak je kans!

Kijk voor meer informatie en om nog net op tijd een kaartje te bemachtigen op www.graspop.be of www.facebook.com/graspop.