The Victims – Take It As It Comes
Door op 08 januari 2010

Band: The Victims
Album_title: Take It As It Comes
Genre: punkrock
Release_date: 01/21/2010
Label: Rankoutsider Records
Rating: Vier sterren (4)
Soundsid: 2721575
Take It As It Comes The Victims
4
4

The Victims uit New York leveren na 30(!) jaar een nieuw album af. Deze Victims moeten niet verward worden met hun Australische naamgenoot. Die Victims werden ook in de jaren 70 opgericht. De Amerikaanse echter geeft zelf aan in ieder geval de eerste ‘The Victims’ geweest te zijn die iets op plaat hadden uitgebracht en nog wel op het label van The Misfits.

Achter in de 50 zijn deze mannen al, maar op Take It As It Comes klinken ze weer als jonge honden. New York Dolls, Ramones, Johnny Thunders, Replacements. Wie deze bands goed vindt, kan ook zijn rock ’n roll hart ophalen met The Victims. Hun ‘take it or leave it’ stijl is zo oprecht als het maar kan. Kinda F*cked Up, Stop The World en Nervous (met die heerlijke mondharmonica) zijn waanzinnig goede voorbeelden hoe punkrock moet klinken. Lekker los gespeeld met een garageproductie die perfect past. De hele plaat ruikt naar verschraald bier en rook en ademt de sfeer uit van ranzige punkclubs in NYC. Een comeback die er mag zijn van een ware underground legende.

Wie trouwens deze plaat na beluisteren helemaal ziet zitten, hun klassieke album Real Wild Child is inmiddels ook heruitgebracht.

Tracklisting Take It As It Comes:

 1. Just Another Yesterday
 2. Wasted Youth
 3. Kinda F’*cked Up
 4. Stop The World
 5. She’s Always Bored
 6. Nervous
 7. You Don’t Know Me
 8. Behind The Times
 9. Tell Your Story Walkin’
 10. Somethin’ Like Love
 11. House Of The Rising Sun
 12. Take It As It Comes