Nieuwe video van The Darkness
Door op 04 februari 2012

Band: The Darkness

Geheel onverwacht is daar ineens een nieuwe video van The Darkness. The Darkness werd een aantal maanden na hun debuut album in 2003 ontzettend succesvol. Maar hoe groter het succes werd, hoe meer de band afgleed in de valkuilen van de rock ‘n roll. Alcohol en drugs sloopten frontman Justin hawkins en bassist Frankie Poullain verliet de band midden in de opnamen van het tweede album One Way Ticket To Hell… And Back. Een album overigens dat niet kon tippen aan de kwaliteit van het debuut. De band ging uit elkaar en een deel ging door onder de naam Stone Gods en Justin hawkins richtte Hot Legs op. Beide bands werden geen succes.

In maart 2011 kondigde the Darkness aan dat ze weer in originele bezetting bij elkaar kwamen en het eerste resultaat is de single Nothing’s Gonna Stop Us.  De video clip is gemaakt door Illustrator Thom Lessner en regisseur Ted Passon.

Als de eerste single een voorbode is voor het nieuwe album dan mogen we daar heel wat van verwachten. met Nothing’s Gonna Stop Us is The Darkness weer helemaal terug

Bekijk hier de video