Jolly heeft hulp nodig!
Door op 22 november 2012

Band: Jolly
Genre: Rock

Afgelopen september werd bekend gemaakt dat de Amerikaanse rockband Jolly de openings act zal zijn tijdens de spring 2013 tour van Riverside ter promotie van hun nieuw te verschijnen album The Audio Guide To Happiness (Part 2).

Op 29 oktober trok de orkaan Sandy over de oostkust van Amerika en de regen en overstromingen die deze teweeg bracht verwoeste ook het huis van Jolly drummer Louis in Rockaway Park. Het huis was tevens de oefen en opnamenruimte van de band en alle instrumenten lagen daar opgeslagen. Ondanks het feit dat de bandleden het huis hadden dichtgespijkerd met dikke lagen hout voor de ramen en deuren was er geen houden aan en lag niet alleen het huis in puin maar lag alle huis en studioraad na de storm verspreid over straat.

Om nieuwe instrumenten te kunnen kopen, een nieuw huis voor de drummer en dus ook een oefenruimte te kunnen bouwen en dus ook hun muzikale carriere te kunnen blijven continueren heeft de band de hulp van iedereen nodig die de band trouw is geweest de afgelopen jaren. Natuurlijk willen ze alles weer zo goed op de rit krijgen zodat ze in de lente wel mee op tour kunnen met Riverside. Daarnaast heeft de band ook geld nodig om hun nieuwe album af te kunnen maken. Al bij al een vreselijk vervelende situatie.

De band zet in om 10.000 dollar bij elkaar te schrapen maar met een tour, een nieuw af te mixen album ene nieuwe instrumenten zal dat bedrag eerder bij de 30.000 dollar liggen. De band heeft mooie prijzen beschikbaar gesteld voor diegenen die kunnen helpen om dat bedrag bij elkaar te halen. Ze zien er natuurlijk naar uit die prijzen zelf uit te reiken als het bedrag gehaald is.

Check voor meer info: www.jollyband.com

    Written in Music suggesties