ADV: Een levenslang gratis concerten?
Door op 16 december 2011

Net op het moment dat de spetterende gitaarsolo helemaal uit de muziek lijkt verdwenen te zijn lokt Bavaria met een klinkende reclame jonge gitaristen uit tot een wederopstanding van de solerende gitarist. Met het interactieve realityspel Rock You 2 zetten ze gitaristen aan uit hun kelders, slaapkamers, oefenruimtes, zelfs de kleine podia te klimmen en hun kunsten te vertonen. De prijs die te winnen valt is een leven lang gratis concerten bijwonen. Een vet initiatief wat volop aandacht verdient.

Bavaria is net als veel andere biermerken overduidelijk de muziek en de festivals ingedoken. Ze sponsoren deze ook (net als dit artikel dat is gesponsord door Bavaria). Sinds enkele jaren hebben ze ook een eigen festival op hun terrein: Bavaria Open Air. Een festival waar bepaald niet de minste artiesten optreden. Nu komt Bavaria, speciaal voor hun 8.6 bier met een game: Rock You 2.

In de reclame zie je de Franse gitaristen Nono, bekend als gitarist uit de band van Franse legende Johnny Halliday, en de jonge Matt Rach een imponerend duel aangaan. Heel grappig als je weet dat ook jij via Rock You 2 de competitie met riffs spelen aan kan gaan. Klik op de onderstaande clip, klik op de link en bespeel zo goed mogelijk de virtuele Bavaria 8.6-gitaar. De beste deelnemers maken kans op de grote prijs: Je hele leven gratis naar concerten. Mocht je niet zo goed kunnen spelen maak je altijd nog kans op andere prijzen zoals iPads of Ray Bans.

Zie hieronder de trailer die Rock You 2 op de kaart zet.

Check ook de jam sessie: http://youtu.be/dBrZ1Ty0-cI

Written in Music Nieuwsbrief