Programma Eurosonic Noorderslag online
Door op 22 december 2011

Het programma van Eurosonic Noorderslag staat, in blokkenschema’s, online. Zowel voor de festivals Noorderslag en Eurosonic als voor de conferentie kan het programma worden bekeken op www.eurosonic-noorderslag.nl.

Laatste toevoegingen festivalprogramma

Met de Nederlandse acts Audio Adam, A Silent Express, Tommy Ebben and the Small Town Villains, MakeBelieve, Rococo en Dudettes is het programma van Eurosonic volledig. Het gehele programma is hier te vinden.

Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag, the European Music Conference and Showcase Festival, vindt van 11 tot en met 14 januari 2012 plaats in Groningen. Overdag vindt een conferentie plaats voor internationale muziekprofessionals. ’s Avonds krijgt nieuw talent hier de kans om zich aan een publiek van professionals en muziekliefhebbers te presenteren. Eurosonic is de etalage voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts en speelt zich af van 11 tot en met 13 januari in de Groningse binnenstad. Noorderslag is graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats op zaterdag 14 januari 2012 in De Oosterpoort in Groningen.