Paaspop Early Bird-tickets + 9 nieuwe namen
Door op 06 december 2011

Aanstaande zaterdag 10 december start Paaspop’s Early Bird-actie weer, waarbij bezoekers hun ticket tijdelijk tegen een gereduceerde prijs kunnen kopen. Deze Early Bird duurt tot en met 7 januari 2012, daarna begint de reguliere voorverkoop. Het mooiste festival van Nederland vindt traditioneel tijdens het Paasweekend plaats. In 2012 is dat van vrijdag 6 april tot en met zondag 8 april op terrein De Molenheide in Schijndel (NB).

Nieuwe acts

Inmiddels zijn er weer nieuwe namen op het programma: Guus Meeuwis & Band en Kane, waarvan nu al bekend is dat zij op vrijdag in de Main Stage spelen. Verder zal de electro-band Nobody Beats The Drum 333″ voor een indrukwekkend audiovisueel spektakel in de Extrema zorgen en komen daarnaast ook deze topacts naar Schijndel: De Flowfabriek, Will and the People, Karma To Burn, Bingo Players, Funkerman en Erick E. Meer nieuwe namen zullen spoedig bekend worden gemaakt.

Vorige week werden al Racoon, Golden Earring, Selah Sue, Rowwen Hèze, De Dijk, Accept, Korpiklaani, Textures, The Inspector Cluzo, Hell (UK), Leon van der Zanden, The Pine Box Boys, Crazy Piano’s en Finntroll aangekondigd.

Info over de Early Bird-tickets (start: zaterdag 10 december)

Om het overzichtelijk te maken heeft Paaspop 2 soorten tickets te koop: losse tickets voor alleen devrijdag (€ 32,50) en tickets voor alle 3 de dagen (€ 85,-). Daarnaast zijn er campingtickets verkrijgbaar. Een campingticket kost tijdens de Early Bird € 10,- en is alleen verkrijgbaar in combinatie met de aanschaf van een 3-dagen kaart. In de latere reguliere voorverkoop is de campingticket € 15,- en is dan ook los verkrijgbaar.

De tickets op een rijtje:

  • Vrijdag € 32,50
  • Combi vrij + zat + zon € 85,-
  • Camping bij aanschaf van 3 dagen-ticket € 10,-

Written in Music Nieuwsbrief