John Mayer komt op 9 augustus met nieuw album
Door op 20 juni 2013

Artiest: John Mayer
Band: John Mayer
Album_title: Paradise Valley

Het nieuwe album Paradise Valley van John Mayer verschijnt op 9 augustus. Deze week was de video van zijn eerste single Paper Doll voor het eerst te zien (zie onder).

Paradise Valley is de opvolger van Born and Raised uit 2012. Op het nieuwe album werkt de singer-songwriter wederom samen met Don Was, die eerder samenwerkte met Rolling Stones, Bonnie Raitt en B.B. King.

In 2010 stond Mayer op Pinkpop en had vorig jaar nog tourplannen om zijn jongste en vijfde studioalbum Born and Raised te promoten, maar hij moest de tour vanwege keelproblemen noodgedwongen afzeggen. Na een geslaagde medische ingreep verklaarde Mayer: “Het grootste geschenk dat ik heb gekregen is de mogelijkheid om opnieuw te kunnen optreden.”

In oktober geeft Mayer drie uitverkochte concerten in de Ziggo Dome en de Heineken Music Hall in Amsterdam. Naast Nederland bezoekt Mayer ook Denemarken, Noorwegen en Engeland.

Mayer scoorde hits met onder meer Daughters, Gravity en Heartbreak Warfare. Hij verkocht meer dan 20 miljoen albums en won zeven Grammy Awards.

Written in Music Nieuwsbrief