Early Bird voorverkoop en eerste namen Paaspop 2014
Door op 25 november 2013

De voorverkoop van de Early Bird-tickets voor het jaarlijkse festivalfenomeen Paaspop, dat van vrijdag 18 april tot en met zondag 20 april 2014 op terrein De Molenheide in Schijndel (NB) wordt gehouden is gestart. De Early Bird-actie loopt tot en met zaterdag 11 januari 2014. De Paaspop-bezoeker kan alvast deze mooie eerste reeks acts in zijn agenda zetten: Band Of Skulls, Birth of Joy, Boys Noize, Coely, De Jeugd Van Tegenwoordig, Kensington, DevilDriver, Halestorm, Hans Teeuwen & The Painkillers, La Pegatina, Michael Prins, Peter Pan Speedrock, Public Service Broadcasting, Rob & Emiel, The Exploited, Tribute2BobMarley en Triggerfinger.

Volgende week komt de organisatie opnieuw met een reeks mooie spannende namen. Informatie over de bevestigde acts staat op de site.

Nieuw Op Paaspop: WE ARE ELECTRIC!

Afgelopen zaterdag maakte de eerste editie van het nieuwe electric festival WE ARE ELECTRIC in het Eindhovense Klokgebouw furore waar onder anderen Major Lazer, The Bloody Beetroots en RL Grime 7.000 bezoekers een waanzinnig mooie avond bezorgden. Paaspop is er daarom trots op dat WE ARE ELECTRIC de komende editie drie dagen lang de Stardust zal gaan hosten. De eerste grote naam voor de Stardust is DJ Boys Noize.

Start Early Bird-actie afgelopen zaterdag 30 november!

Paaspop is er opnieuw in geslaagd om de entreeprijzen ten opzicht van vorig jaar te handhaven. Tijdens de Early Bird-actie zijn de volgende festivaltickets voor een gereduceerde prijs te koop:

  • vrijdagticket € 30,-
  • combiticket voor 3 dagen € 86,-
  • combiticket voor 3 dagen met camping € 95,-
  • Young & Free-ticket (aantal is gelimiteerd) € 70,-
  • Young & Free-ticket met camping (aantal is gelimiteerd) € 75,-