Def P & Beatbusters stuiteren weer door Nederland
Door op 29 mei 2011

2001, Osdorp Posse bestond nog en ineens dook frontman Def P op bij de ska-band Beatbusters. De combinatie van raps, ska en reggae bleek een gouden greep en de singles Stad En Land en vooral Bubbelbad waren overal te zien en horen. Tien jaar wordt de samenwerking nieuw leven ingeblazen middels het album Hard Op Weg en een tournee.

Def P & Beatbusters hebben ruimschoots bewezen een zaal te kunnen inpakken, Pinkpop en Lowlands waren daar tien jaar terug het meest sprekende bewijs van. De heren hebben meer dan 20 jaar podiumervaring en de tienkoppige band die dit voorjaar door Nederland trekt, gaat de zalen laten stuiteren, zoveel is wel zeker. Hard Op Weg biedt genoeg variatie en muzikale diepgang om dikke shows neer te kunnen leggen. Het verschil in voordracht tussen de immer scherpe Def P en de mildere Amenti geeft nog een extra slinger aan de muziek.

Met het album Hard Op Weg en de prima single Crisis / In Deze Wereld onder de arm trekken Def P & Beatbusters dit voorjaar en deze zomer door het land.

Donderdag 2 juni: Gebouw-T, Bergen op Zoom
Vrijdag 3 juni: Melkweg, Amsterdam
Vrijdag 17 juni: BukBuk, Heiloo
Zaterdag 25 juni: Zeehelden Festival, Den Haag
Zaterdag 16 juli: Zwarte Cross, Lichtenvoorde