ADV: Sunrise Belongs… op naar een geweldig oud & nieuw feest!
Door op 28 december 2011

Mooie, opvallende mensen, coole muziek, prachtige decors en een prettige partysfeer doen verlangen naar een goed oud en nieuw feest dit jaar. Heineken heeft deze onderdelen alvast perfect in hun nieuwe campagne verwerkt.

Onder de titel Sunrise Belongs To Moderate Drinkers zien we een vet oudejaarsfeest en de aftelling naar 12 uur. Vervolgens het feest wat zich daarna afspeelt. Een prachtige club en coole mensen (waaronder natuurlijk het bekende Heineken model) bevolken de clip die veel energie en erg coole muziek (The Sunrise van Audrey Napoleon) bevat. Hoe kort de clip ook is, er is ook een lijn te ontdekken, die een klein beetje meer biedt dan de hoofdrolspeler die zijn meisje krijgt.

Opvallend is dat Heineken, toch hofleverancier van bier op vele belangrijke festivals, in de commercial een duidelijk statement maakt over drankgebruik. In de commercial drinkt de hoofdrolspeler bier maar als hij wat later op de avond, aan de bar staat en hem bier wordt aangeboden, kiest hij voor water. Het statement wat wordt gemaakt is ‘Drink met mate om de hele avond optimaal te kunnen beleven’. Een opvallend goed statement wat in deze commercial/clip duidelijk en cool overkomt.

(Dit is een gesponsord artikel)