4 jaar Written in Music
Door op 11 november 2013

Met heel erg veel trots kondigen we vandaag het 4 jarig bestaan van Written in Music aan. Wat gaat de tijd toch ongelooflijk snel!

Precies vier jaar geleden gingen we, op 11 november 2009, ’s avonds online. Ongelooflijk hoe groot de kick was om, na alle voorbereidingen, van start te gaan. En hoe trots zijn we vandaag op 5000 stukken online, de verscheidenheid en de diepte van de stukken, de ontelbare positieve reacties en de bezoekersaantallen. En wat hebben we in die vier jaar toch ook ongelooflijk veel gedaan: Niet alleen recensies en interviews maar ook korte en lange specials, video interviews, artiesten en label profiles en succesvolle, intieme, concerten georganiseerd.

Zoveel hoogtepunten in een periode waarin de muziekbusiness flink veranderde en waarin wij als online magazine die nieuwe stem mede moesten gaan vertegenwoordigen. Het is een zeer spannende reis waarin wij reeds hebben laten zien waar we voor staan: Optimale muzikale diversiteit en met veel kennis en liefde voor muziek geschreven en online gezet.

We hebben allemaal het idee dat we nog maar net begonnen zijn. Er zijn nog zoveel plannen en zoveel creatieve stappen te ondernemen dat we nog vele jaren vooruit kunnen. Met de zeer enthousiaste, steeds maar uitbreidende, journalistengroep die we bij Written in Music hebben moet dat helemaal gaan lukken. Stilstaan is iets wat wij niet kennen.

We willen jullie bedanken voor alle positieve reacties, het enthousiasme en de hulp die we hebben mogen ontvangen en we gaan op voor een nieuw prachtig jubileumjaar!