2 Jaar Written in Music
Door op 11 november 2011

Written in MusicWat een genot om te kunnen melden dat Written in Music alweer 2 jaar bestaat!! In 2 jaar zijn we van startende muzieksite naar een volwaardig online magazine met handenvol geweldige journalisten gegroeid en hebben we het publiek gevonden dat onze liefde voor muziek deelt.

Vlak voor de zomer van 2009 ontstond het idee om een online muziekmagazine te beginnen. Een online magazine wat geheel anders zou zijn dan alle andere magazines. Een online magazine alleen over muziek. Muziek in de breedte: van metal naar klassiek, van roots naar jazz en van world naar electronica. Een online magazine voor muziekliefhebbers gemaakt door journalisten met een diepe liefde voor muziek. Written in Music werd het online magazine wat we voor ogen hadden en 11 november 2009 de datum waarop we online gingen. Wat een kick om ineens te zien waar we zo lang druk mee bezig waren geweest!

Ondertussen zijn we zomaar 2 jaar verder. De denkwijze over internet is in die jaren enorm veranderd. De manier van muziek kopen en luisteren nog meer. Gelukkig zagen we dat mooie artikelen schrijven zonder afgesproken lengte, een grote lezersgroep trekt . Onze journalisten hebben een eigen mening, doorspekt van geweldige kennis, die een steeds groter publiek aanspreken. Daarnaast werken we vanaf begin dit jaar optimaal samen met de mooiste platenwinkel van Nederland: Sounds Delft. Een ideale combinatie waarbij we beiden de liefde voor muziek uitstralen. Loop die winkel in en je weet wat we bedoelen of shop in hun online winkel en zie wat ze allemaal hebben! We gaan dit jaar samen met een geweldige knal eindigen dus blijf opletten!

En er zijn al zoveel plannen om 2012 een nog succesvoller jaar te gaan maken dat we niet kunnen wachten om jullie dat begin van het komende jaar deze te gaan vertellen! Alle plannen die we naast de fameuze Written at Home concerten zijn ontstaan. Een nieuwe serie concerten zal vanaf 12 februari van start gaan en die mogen jullie natuurlijk absoluut niet missen. Meer spannend nieuws volgt snel. En jullie weten onderhand wel: Op het moment dat je denkt dat Written even rust neemt, biedt zich het volgende spannende nieuwe zich alweer aan!

Natuurlijk hadden we dit nooit kunnen bereiken zonder onze geweldige journalisten: Robert Schuurman, Sophie Westhiner, Edgar Kruize, Rik van Boeckel, Sicco Roukema, Richard Verbrugge, Carl Puhl, Didi de Pooter, Edwin Hofman, Norbert Tebarts, Ron de Joode, Tirtsa Haas, Wilbert Stuifbergen, Angelique van Os, Ewoud Assen, Kurt Kooiman, Ron Loontjens, Ella-Milou Quist, Eric Rijlaarsdam, Bas Jansen en fotograaf Iñigo Garayo. Het is dankzij hen dat Written In Music zo’n groot succes is!