Speedfest en Persistence Tour 2010
Door op 18 augustus 2010

11 en 12 december 2010 vinden respectievelijk Speedfest en Persistence Tour plaats in Het Klokgebouw te Eindhoven. Deze evenementen zijn georganiseerd door ons eigen Peter Pan Speedrock, een begrip in de Nederlandse rock n’ roll scene. Met bands als Cenobites, Airbourne, The Nomads, Pro-Pain en natuurlijk Peter Pan Speedrock zelf belooft het een energiek zaterdagje te worden. De zondag erna staan in hetzelfde gebouw bands als Sick Of It All, Sepultura en Blood For Blood.

De combinatie Speedfest/Persistence in het Klokgebouw bleek vorig jaar al een gouden greep. Volgens Peter van Elderen (organisator en oprichter van Peter Pan Speedrock) gingen vooral de combi-tickets als zoete broodjes over de toonbank. Dit is alweer de vijfde editie van dit jaarlijks terugkerend spektakel. Sinds 2006 is het festival voor fans van rockabilly, punk, metal, rock n’roll, hardcore en stonerrock uitgegroeid tot een internationaal begrip binnen de genres. De rond de 4500 bezoekers komen vooral uit Nederland, maar ook uit België, Engeland, Frankrijk en Duitsland.

Er is nog geen informatie over de ticketprijzen en de aanvang van de kaartverkoop. Niet alleen via de Speedfest site kunnen kaarten besteld worden, dit kan ook bij de Primera-winkels en andere voorverkoopadressen. Heb je interesse, hou de site dan in de gaten!