Rockstar Taste Of Chaos 2010 wordt een rockfestival
Door op 27 augustus 2010

Vanaf vandaag, vrijdag 27 augustus 2010 zal de kaartverkoop van Rockstar Taste Of Chaos van start gaan. Dit reizende circus zal gelukkig ook weer Nederland aan doen (in tegenstelling tot heel veel andere reizende rock evenementen dit afgelopen jaar). Op 2 december staan Disturbed, Papa Roach, onze persoonlijke favoriet Buckcherry en Halestrom in de HMH.

Mensen die bekend zijn met dit evenement wat de afgelopen jaren altijd in 013 in Tilburg heeft plaats gevonden, zullen wel vreemd opkijken van de line-up.

Rockstar Taste Of Chaos, opgericht door Kevin Lyman (de man achter de Vans Warped Tour) en John Reese en bestaat sinds 2005, is altijd een post-hardcore evenement geweest, maar in 2010 is er van die gedachte afgestapt. Volgens John Reese konden ze geen goede bands meer vinden die binnen dat concept pasten.

Gallows, The Used, Rise Against, The Ghost Of A Thousand zijn zo maar wat namen die de afgelopen jaren op dit festival hebben gestaan.

In 2010 is Rockstar Taste Of Chaos een rockfestival geworden. Waarom de naam hetzelfde is gebleven is niet bekend. Maar wij als rockliefhebbers bij WIM kunnen ons ook zeker vinden in deze line-up!!