Metal All Stars in 013, Tilburg
Door op 15 juli 2014

Band: Metal All Stars
Genre: Heavy Metal

Het heavy metal coverbandje Metal All Stars komt op zondag 14 december naar 013 voor een eenmalige Nederlandse show. Met tweederangs beroemdheden als Zakk Wylde, Max Cavalera, Chuck Billy, Joey Belladonna en James LaBrie in de gelederen zou dit een interessant optreden voor metalfans kunnen zijn. Tickets kosten € 35,- (exclusief servicekosten) en zijn per direct in de voorverkoop gegaan.

De heavy metalwereld kent vele tribute- of all-starbands, maar geen van die groepen heeft een concept als dat van Metal All Stars. Dit gezelschap speelt namelijk de beste, meest legendarische heavy metalklassiekers aller tijden. Deze muziek wordt gespeeld door mannen die eerder in Anthrax, Black Label Society, Sepultura, Soulfly, Testament, Dream Theater, Shinedown, Manowar en Venom speelden.

De eerste shows in Oost-Europa eerder dit jaar bleken een groot succes en nu komt Metal All Stars ook naar Nederland voor slechts één Nederlands optreden in 013. De line-up voor de show in Tilburg:

Zakk Wylde (Ozzy Osbourne/Black Label Society)
James Labrie (Dream Theater)
Max Cavalera (Sepultura/Soulfly)
Joey Belladonna (Anthrax)
Cronos (Venom)
Chuck Billy (Testament)
Jasin Todd (Shinedown)
Ross The Boss (Manowar)
Rhino (Manowar)
Kobra Paige (Gene Simmons Records’ Kobra And The Lotus)
Nick Menza (Megadeth)

Het concept draait om de wensen van de fans. In plaats van een show bezoeken waarbij je als liefhebber moet wachten op de hits, presenteert Metal All Stars juist alleen maar die grote klappers. Niet alleen spelen de heren – steeds in wisselende bezetting – nummers van hun eigen bands, ook klassiekers van onder andere Black Sabbath en Iron Maiden staan op de rol. Een unieke belevenis in 013!

    Written in Music suggesties