Live From Lexxi’s Mom’s Garage, onze tip voor de Oscars!
Door op 07 januari 2016

Band: Steel Panther

De glamrock grappenmakers van Steel Panther brengen op 26 februari Live From Lexxi’s Mom’s Garage uit. Het is de eerste albumfilm in de carrière van de band bestaande uit een akoestisch concert afgewisseld met komische scènes die de ongeëvenaarde capriolen en uitspattingen van zanger Michael Starr, gitarist Satchel, bassist Lexxi Foxx en drummer Stix Zadinia laten zien. Live From Lexxi’s Mom’s Garage zal verkrijgbaar zijn op CD en CD/DVD.

Live From Lexxi’s Mom’s Garage is in oktober 2015 opgenomen in Los Angeles voor een publiek bestaande uit schaars geklede vrouwen en één oude, ietwat angstaanjagende dikke man die op een of andere manier een ticket had weten te bemachtigen. De opnamen vonden plaats in de ongewoon grote en professioneel verlichte garage van Ms. Foxx (Bobbie Brown), toevalligerwijs de moeder van Lexxi Foxx. Tijdens de show speelt Steel Panther akoestische versies van haar populairste nummers zoals Party Like Tomorrow Is The End Of The World en Community Property en het gloednieuwe Then You Came In. Tijdens het optreden wordt het viertal bijgestaan door vrouwelijke violisten.

Tussen de nummers door zien we in de film de kwajongensstreken van Steel Panther. Ze proberen er achter te komen met wie ze wel en niet naar bed kunnen gaan terwijl ze navigeren door de wereld anno 2016 als de grootste glamrock band ter wereld die ze in 1985 nooit is geweest. Over Live From Lexxi’s Mom’s Garage zegt Lexxi Fox: “It was so much fun playing our songs on these new wooden guitars in my mom’s garage! Satchel says that he might be my new dad, but I’m not really sure what that means!”

Hier is al vast een teaser :