Covenant Live Op Aurora Infernalis
Door op 22 oktober 2011

Voor de derde keer wordt het Aurora Infernalis festival georganiseerd. Van donderdag 27 tot en met zondag 30 oktober speelt een scala aan black metal bands in Willemeen en Luxor Live in Arnhem. Bands als Dornenreich, Hades, Forgotten Tomb, Troll, Negura Bunget, Dødheimsgard en Absu zullen acte de presence geven. Een uitgebreid speelschema is terug te vinden op de Aurora Infernalis website.

Op de zaterdag van het festival treedt Nagash op met een aantal sessiemuzikanten om onder de noemer Covenant de eerste CD genaamd In Times Before The Light integraal ten gehore te brengen. Het is dus geen live optreden van de originele Covenant! In Times Before The Light werd in 1997 uitgebracht en wordt alom gezien als een van de meer belangrijke werken uit de beginperiode van de black metal. Dit is dus een uitgelezen kans voor fans van deze CD, band en periode!

Kaarten voor het gehele festival kosten 60 euro, voor alleen de zaterdag in Luxor Live 35 euro en kaarten voor de overige dagen zijn maar 17,50 euro. Kaarten kunnen besteld worden via de website van het festival.