Cerebral Bore – Maniacal Miscreation
Door op 09 april 2011

Band: Cerebral Bore
Album_title: Maniacal Miscreation
Genre: Death Metal
Label: Earache
Release_date_reissue: 04/11/2011
Rating: Vier sterren (4)
Soundsid: 2911238
Maniacal Miscreation Cerebral Bore
4
4

In december 2010 tekende het Schotse Cerebral Bore een platencontract met Earache Records. Als eerste wapenfeit vindt maandag 11 april de re-release van hun debuut CD plaats. Manial Miscreation was in augustus 2010 in eigen beheer uitgebracht. Met het tekenen van Cerebral Bore doet Earache haar naam weer eer aan, want voor menig luisteraar zal de muziek van deze band eerder pijn doen dan een genot zijn.

De CD bevat 8 nummers en duurt net iets langer dan 30 minuten. En dat is ruim voldoende voor muziek van deze intensiteit! Dit is brute technische death metal van de hoogste plank. Met extreem hoge tempo’s, razende blast beats en de intense en aparte grunts van Simone Pluijmers (wat een strot!) vormt de muziek van Cerebral Bore een ware muur van geluid. Met niet aflatende extreemheid en agressiviteit wordt de muziek als het ware je hersens in geboord. Hee, zou daar die naam vandaan komen?

Cerebral Bore speelt op het Neurotic Deathfest, dus grijp je kans om deze band live bezig te zien. Het moet een intense en overweldigende ervaring zijn!

Tracklisting Maniacal Miscreation:

  1. Epileptic Strobe Entrapment
  2. The Bald Cadaver
  3. Open Casket Priapism
  4. Entombed In Butchered Bodies
  5. Mangled Post Burial
  6. Flesh Reflects The Madness
  7. Maniacal Miscreation
  8. 24 Year Party Dungeon