Snarky Puppy neemt nieuw album op in de Kytopia studio’s
Door op 22 augustus 2013

Band: Snarky Puppy
Genre: Jazz, Alternative

Begin oktober zal het uit Brooklyn afkomstige Snarky Puppy in 4 dagen een nieuw album op gaan nemen. In de fameuze Kytopia Studio’s in Utrecht zullen over 4 dagen, in steeds 2 live sessies per avond, opnamen gemaakt worden met publiek.

De exacte data voor de opnamen zijn 7, 8, 9 en 10 oktober en tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar. Met een speciaal concert in de Melkweg op vrijdag 11 oktober worden de opnamesessies met een (waarschijnlijk) groot feest beëindigd.

De twee 75-minuten durende shows per avond zullen een aanvang van 19.30 en 10.30 hebben met een mogelijkheid om de leden van de band te ontmoeten na elk concert. De sfeer zal open zijn en de drank gratis. Na de tweede set van de avond zal er een spontane jamsessie plaats gaan vinden waarbij een spannende willekeur aan Nederlands talent, als gasten van Snarky Puppy, acte de presence zal geven. Iedereen die een van de concerten bezoekt zal een exemplaar van de nieuwe opnamen (CD/DVD) ontvangen zodra deze uitgebracht zal worden.

Tickets voor de sessies (en alle extra’s) zijn gelimiteerd, dus je moet er snel bij zijn om kaarten te pakken te krijgen. Ga dus snel naar: http://tinyurl.com/lahdh5l

Tickets voor het concert in de Melkweg op 11 oktober kun je bestellen via: http://tinyurl.com/kxc6pmj.

** Belangrijk: Er komt in september eerst nog een nieuw album (CD/DVD) van de band uit onder de titel Family Dinner.

Written in Music Nieuwsbrief