Written in Music 6 jaar!!!!!
Door op 11 november 2015

Met het jaar worden we trotser op datgene we met Written in Music bereiken. Nu we vandaag alweer 6 jaar bestaan kunnen we terugkijken op zes onstuimige jaren. Een periode waarin we hard hebben moeten knokken om met onze manier van recensies en concertverslagen een groot publiek te bereiken. Een publiek dat van net zulke mooie muziek houdt als wij. Het laatste jaar was een jaar zonder Written concert, juist ook om eens volop de tijd te nemen om ons online magazine nog beter op de rit te krijgen. Niets iets wat bezoekers gelijk zien maar gezien de dit jaar meer dan ooit gestaag groeiende groep bezoekers heeft het zeker zijn effect gehad. Natuurlijk zijn de uitbundige specials (de reacties op de net begonnen Cocteau Twins special zijn alweer overweldigend) daar een spil in geweest. Maar juist ook al die andersoortige recensies die je nergens anders vindt.

Zes jaar geleden zag het landschap er voor online magazines nogal wat anders uit. Er werd zelfs sceptisch over gedaan. Print was toen nog voor velen (vooral die magazines zelf) de geldende norm maar wij zagen juist mogelijkheden om in een nieuwe vorm online muziekjournalistiek een mooie verdieping te geven. En daarbij wilden we vanaf het begin schrijven over muziek in de breedte: van metal naar klassiek, van roots naar jazz en van world naar electronica. Een online magazine voor muziekliefhebbers gemaakt door journalisten met een diepe liefde voor muziek.

Omringd door een fijne groep van trouwe journalisten die zich bij Written helemaal thuis voelen en de uitdaging aanpakken om zichzelf met het schrijven over muziek steeds weer opnieuw uit te vinden, het afgelopen jaar wederom een enorme hoeveelheid aan content kunnen plaatsen.

De lijst van ondernomen activiteiten is oneindig (al doen we hieronder wel een lijst van hoogtepunten) maar het allerfijnste is dat we al net zoveel plannen voor de toekomst hebben. Zoveel meer om uit te proberen en jullie constant de blijven verrassen. Muziek blijft in beweging en het zou ook wel heel dom zijn daar niet volledig in mee te gaan. Trots zijn is een mooi geven, trots blijven is de ambitie.