Nieuwe namen bevestigd voor 5 Days Off
Door op 21 december 2011

Van 7 t/m 11 maart 2012 presenteren Paradiso en de Melkweg de twaalfde editie van 5 Days Off. De nieuwe bevestigde namen zijn: Jeff Mills, Hudson Mohawke, Sleigh Bells, Kutmah, SBTRKT, The Field, Tobias., Ryan Elliott, Steffi, Tama Sumo, WhoMadeWho, Applescal, Krampfhaft, Nuno Dos Santos, Jameszoo en Presk. In het kader van 5 Days On presenteert het festival onder andere een editie van Kamermans Kermis en van Echt Gebeurd, de show van Micha Wertheim en Paulien Cornelisse.

‘5 Days On’, het niet-muzikale programma van het festival, presenteert in 2012 een thema programma omtrent uitgaan. Onderdeel daarvan is onder meer de show ‘Echt gebeurd’ van Micha Wertheim en Paulien Cornelisse, waarin waargebeurde verhalen uit het uitgaansleven worden verteld. Echt Gebeurd vindt plaats op zondag 11 maart. Kamermans Kermis is een programma waarbij film, literatuur en wetenschap elkaar ontmoeten. Speciaal voor 5 Days Off buigen twee schrijvers en een wetenschapper zich op vrijdag 9 maart over verlangen, plezier en het nastreven van het hoogste genot. Verder komen dronken bijen, hedonistische kunstenaars en succesvolle alcoholisten op het witte doek voorbij. Beide programma’s vinden plaats in De Balie.

In januari wordt de complete line-up bekend gemaakt worden en gaan ook de kaarten voor onder meer SBTRKT, The Field en WhoMadeWho in de voorverkoop. Meer informatie over het programma is te vinden op www.5daysoff.nl.

5 Days Off – Electronic Music & Art Festival

Woensdag 7 t/m zondag 11 maart 2012
Locaties: Paradiso, Melkweg, De Balie

Kaartverkoop

Voorverkoop van de losse ticketsoorten en festival passe-partouts zijn te koop via:
- www.5daysoff.nl
- www.ticketservice.nl
- AUB Ticketshop en andere bekende voorverkoopadressen