Videoclip en nieuwe albumtrack van The Strokes
Door op 05 maart 2011

Band: The Strokes
Genre: alternative
Label: Sony Music

De nieuwe videoclip van The Strokes is wereldwijd in première gegaan op Vevo en Youtube. De videoclip die hoort bij de eerste single Under Cover Of Darkness is opgenomen in New York en is geregisseerd door Warren Fu. De video is hier te zien:

Op www.nme.com is inmiddels ook de nieuwe album track You’re so Right te horen (http://www.nme.com/news/the-strokes/55213). Under Cover Of Darkness en You’re So Right zijn allebei afkomstig van Angles, het nieuwe album van The Strokes dat op 21 maart uitkomt.

Angles is de eerste nieuwe release van de band sinds het in 2006 uitgekomen album First Impressions of Earth. Op het nieuwe album is o.a. de ambitie te horen van First Impressions of Earth gecombineerd met de directheid van de bands eerdere albums This Is It (2001) en Room On Fire (2003). In 2010 waren The Strokes na een lange tijd weer een aantal keer live te zien in de VS en UK. Zo hebben zij onder meer opgetreden op festivals als Isle Of Wight Festival, Lollapalooza, Hurricane Festival, Splendour In The Grass, Rockness, Outside Lands en Austin City Limits.

Het Amerikaanse Time Out Chicago was euforisch over het optreden van The Strokes op Lollapalooza: “The best set I’ve seen since covering Lollapalooza. Better than Radiohead in 2008. Better than… who headlined last year? …The crowd…was euphoric.”

Tracklisting Angles:

  1. Machu Picchu
  2. Under Cover Of Darkness
  3. Two Kinds Of Happiness
  4. You’re So Right
  5. Taken For A Fool
  6. Games
  7. Call Me Back
  8. Gratisfaction
  9. Metabolism
  10. Life Is Simple In The Moonlight

Strokes_Angles_AlbumCover2011_klein