Cross-linx tickets Oosterpoort, Groningen te winnen
Door op 27 februari 2017

Genre: Alternative

Vanaf aankomende donderdag 2 maart tot en met zondag 5 maart gaat het Cross-linx festival weer door Nederland. Wij mogen twee tickets weggeven voor de Cross-linx avond in de Oosterpoort in Groningen.

Ane Brun is de headliner van het Cross-linx festival 2017. De Noorse singer-songwriter Ane Brun gaat speciaal voor Cross-linx de samenwerking aan met het Nederlandse strijkkwartet Zapp4. Daarnaast zullen ook Efterklang & The happy hopeless orchestra, Hauschka, My Brightest Diamond, Sarah Kirkland Snider’s Unremembered song cyclus met o.a. singer-songwriter DM Stith, Shara Nova en Padma Newsome, de Nederlandse groep VanDryver en de Zuid-Afrikaanse bassist James Oesi optreden.

Een erg leuke extra naast alle grotere concerten zijn de zogenaamde Music Miming optredens. Het zijn intieme concerten waarbij dit jaar onder meer James Oesi, PERFORATOR, there are no more four seasons, Matteo Mijderwijk. Jerboah en U & Ekke optredens verzorgen. Gratis tickets voor deze optredens kun je op de festivalavond zelf bij het Music Mining Point in de foyers ophalen.

Er geldt één per persoon, want het aantal plaatsen is beperkt. En, wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Onder begeleiding van de Music Miners (te herkennen aan de gekleurde helmen en ratels) word je naar het Music Mining optreden van jouw keuze gebracht. De concerten van 20 minuten zijn voor slechts 10 tot 20 personen toegankelijk en spelen zich af in de kleedkamers, verwarmingsketelruimten, ondergrondse gangen en meer van zulke plekken. Na afloop word je weer veilig naar het Music Mining Point teruggebracht.

Kijk hier naar de introductie die Shara Nova van My Brightest Diamond geeft.

Om de twee tickets voor Cross-linx in de Oosterpoort te winnen moet de volgende vraag juist beantwoorden. Noem de laatste de titels van albums van My Brightest Diamond met de jaartallen erbij.

** DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN, WINNAARS KRIJGEN Z.S.M. BERICHT **

Deze prijsvraag loopt t/m donderdagmiddag 2 maart 2017.