Fink trapt koninginnenacht af met Concertgebouworkest
Door op 27 januari 2012

Band: Fink
Genre: electropop, pop, Singer-songwriter, Alternative
Label: PIAS

fink

In navolging van Cocorosie in 2008 en Patrick Watson in 2011, is het dit jaar de beurt aan niemand minder dan Fink om te spelen met het orkest van het koninklijk concertgebouw. Op koninginnenacht, 29 april, zal de Britse formatie samen met het orkest onder leiding van Ivan Meylemans en Jules Buckley de grenzen van de klassieke,- en popmuziek gaan opzoeken.

Dit bijzondere initiatief is een idee van Entrée, de jongerenvereniging van het concertgebouw en het koninklijke Concertgebouworkest. Volgens deze vereniging is het de hoogste tijd dat er meer jongeren geïnteresseerd raken voor het concertgebouw en op deze manier moeten die contacten gelegd worden. De bedoeling is dat het beste van deze 2 werelden samen komen in een unieke productie. Gezien de muzikaliteit en de ontwikkeling van Fink de laatste jaren moet dat geen moeilijkheden opleveren. Sterker, het zou maar zo eens heel mooi kunnen worden.

De kaartverkoop gaat vandaag, 27 januari, van start en de prijzen variëren per leeftijd. Om jongeren te trekken krijgen deze een korting op het kaartje, het begrip jongeren is ruim. Iedereen onder de 30 kan voor €37,50 naar binnen. Ben je ouder dan 30, dan betaal je €42,50. De verkoop gaat via de site van het concertgebouw.

Written in Music Nieuwsbrief