Eurosonic Noorderslag 2013 razendsnel uitverkocht!
Door op 27 november 2012

Het voor 9 t/m 12 januari 2013 geplande Eurosonic Noorderslag is op voorhand alweer een groot succes. Op 23 november startte de kaartverkoop om 10:00 en nog geen kwartier later waren alle festivalkaarten uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten voor de conferentie.

Net als vorig jaar is er weer een gratis toegankelijk podium op de Grote Markt in Groningen, Eurosonic Air, waarop donderdag 10 en vrijdag 11 januari bekende Nederlandse artiesten zullen optreden. Chef’ Special is de eerste act die reeds was aangekondigd maar ook Handsome Poets, The Opposites en Noisia zullen het podium betreden. Het Air-podium is een fraai gebaar naar de vele muziekliefhebbers die geen kaarten hebben weten te bemachtigen. Daarnaast kan het publiek ook naar het gratis programma-onderdeel Grunnsonic en worden veel optredens live uitgezonden door Radio 3, 3 Voor 12, NTR en EBU (European Broadcasting Union)

Unknown

Met maar liefst 199 acts is de totale  programmering weer zeer uitgebreid te noemen en veel (vaak jonge) talenten staan weer te trappelen van ongeduld om de bezoekers kennis te laten maken met hun muziek. Een blik op de imponerende line up van de 151 acts die op Eurosonic spelen, levert fraaie namen op waaronder Adrian Crowley, Andy Burrows, Dan San, Treetop Flyers, Bernhoft, Elephant, Agent Side Grinder, Jake Bugg(zie foto), Gabriel Bruce, Linnea Olsson, Melody’s Echoe Chamber, Mikhael Paskalev, Liesa van der Aa, Phantom Limb, Rebekka Karijord, , Nelson Can, Frightened Rabbit, Concrete Knives, Villagers, Trixie Whitley en Sea + Air.

images

Op Noorderslag kunt u onder meer genieten van Blaudzun, Cirque Valentin, Dewolff, Douwe Bob, Fresku, Janne Schra, John Coffey, Kensington, Mr. Polska, Qeaux Qeaux Jones (zie foto), Skip & Die, Tim Wes en The Horse Company.