Crossing Border 2013 uitverkocht
Door op 14 november 2013

De kaarten voor Crossing Border 2013 zijn helemaal uitverkocht. Tijdens het evenement in de Koninklijke Schouwburg en het Nationale Toneelgebouw geeft een scala aan muzikanten en schrijvers acte de présence. Zo zijn er op vrijdag 15 november optredens van onder meer Glen Hansard (foto), Villagers (met Stargaze), Joost Zwagerman en Arno Camenisch en maken op zaterdag 16 november John Grant, These New Puritans, Ayana Mathis en Amity Gaige deel uit van het programma.

Daarnaast vindt voor het tweede jaar op rij ook in Enschede een editie van Crossing Border plaats. Hiervoor zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Op donderdag 14 november staan in Enschede onder meer Phosphorescent, Glen Hansard en Kees van Kooten op het podium. Een dag later behoren Warpaint, These New Puritans en Jesús Carrasco tot de blikvangers.

logo-crossingborder

Crossing Border 2013

Crossing Border is een toonaangevend interdisciplinair literatuur- en muziekfestival – en de pionier van het concept. Aanstaande november presenteren ze in Den Haag de 21ste editie van Crossing Border. Op het festival kun je uit een groot aanbod aan optredens op verschillende podia persoonlijke favorieten kiezen.